Crema de zahar ars cu dovleac

de MIUTA in Dulciuri, 28 Noi 2010 | 3017 vizualizari

 

Este delicioasa si usor de facut. Multumesc Mihaela!Eu am schimbat putin reteta,am vrut sa arate ciocolatos,am pus o lingura cacao.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana zahar
  • 2 si 1/2 cana lapte
  • 3 oua mari
  • 3 albusuri
  • 1 cana piure de dovleac
  • 1 lingura scortisoara macinata
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • o lingura cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars cu dovleac:

Se pune dovleacul la copt in cuptor,cu scobitura in jos intr-o tava.E gata cand patrunde usor cutitul in coaja.Se scoate se pune la racit si pe urma se face piure.Jumatate din zahar se caramelizeaza intr-o cratita,iar cand e topit zaharul se tapeteaza peretii cratitei.Restul de zahar se pune pe foc cu laptele pana clocoteste.Se ia de pe foc si se pune la racit.Intr-un bol se bat albusele spuma apoi se adauga ouale intregi,piureul de dovleac,scortisoara,vanilia,cacao.Pe urma se adauga treptat laptele caldut.Se toarna compozitia in cratita tapetata si se da la cuptor o ora la foc mediu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

RuxyRux 1

28.11.2010, 21:40

Tare delicios arata !!!!

nadina73 1

29.11.2010, 00:14

MotanLaOale 1

29.11.2010, 13:38

cu dovleac super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nuci umplute