Crema de zmeura la pahar

de Julie in Dulciuri, 29 Iul 2011 | 7169 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g zmeura,
  • 150 g iaurt cremos, 
  • 3-4 linguri zahar pudra,
  •  10 g gelatina,
  • 200 g smantana pentru frisca.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zmeura la pahar:

Se bate smantana cu 2 linguri zahar pana se obtine frisca. Se mixeaza in blender zmeura cu 2 linguri zahar. Jeleul obtinut se imparte in doua parti egale. O parte se amesteca cu iaurtul si gelatina, inmuiata in 2 linguri apa si dizolvata pe baie de aburi. Compozitia se lasa la rece 30 minute, apoi se incorporeaza frisca. Crema se aseaza in pahare, in straturi alternante cu jeleul de zmeura ramas. Se decoreaza cu fructe intregi si frunze de menta.
 Este buna de servit dupa ce a stat la frigider 2-3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zmeura la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu migdale si crema de zmeura (fara zahar)