Crema de zmeura la pahar

de Julie in Dulciuri, 29 Iul 2011 | 3128 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g zmeura,
  • 150 g iaurt cremos, 
  • 3-4 linguri zahar pudra,
  •  10 g gelatina,
  • 200 g smantana pentru frisca.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zmeura la pahar:

Se bate smantana cu 2 linguri zahar pana se obtine frisca. Se mixeaza in blender zmeura cu 2 linguri zahar. Jeleul obtinut se imparte in doua parti egale. O parte se amesteca cu iaurtul si gelatina, inmuiata in 2 linguri apa si dizolvata pe baie de aburi. Compozitia se lasa la rece 30 minute, apoi se incorporeaza frisca. Crema se aseaza in pahare, in straturi alternante cu jeleul de zmeura ramas. Se decoreaza cu fructe intregi si frunze de menta.

Este buna de servit dupa ce a stat la frigider 2-3 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zmeura la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

codrutza19 1

05.11.2013, 22:24

Arata foarte bine, si pare racoritor

Krystyan Trendy 1

20.11.2013, 08:44

Ce crema buna !

Giana 1

28.05.2014, 12:33

Super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ruladă şi minitarte cu cremă de zmeură