Crema de zmeura la pahar

de Julie in Dulciuri, 29 Iul 2011 | 7273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g zmeura,
  • 150 g iaurt cremos, 
  • 3-4 linguri zahar pudra,
  •  10 g gelatina,
  • 200 g smantana pentru frisca.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zmeura la pahar:

Se bate smantana cu 2 linguri zahar pana se obtine frisca. Se mixeaza in blender zmeura cu 2 linguri zahar. Jeleul obtinut se imparte in doua parti egale. O parte se amesteca cu iaurtul si gelatina, inmuiata in 2 linguri apa si dizolvata pe baie de aburi. Compozitia se lasa la rece 30 minute, apoi se incorporeaza frisca. Crema se aseaza in pahare, in straturi alternante cu jeleul de zmeura ramas. Se decoreaza cu fructe intregi si frunze de menta.
 Este buna de servit dupa ce a stat la frigider 2-3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zmeura la pahar" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Eclere cu zmeura