Crema inghetata cu mango si portocale

de RuxyRux in Prajituri, 27 Feb 2012 | 2347 vizualizari

 

O crema inghetata delicioasa! Si mai ...fara vina asa...

 

INGREDIENTE

  • 200 gr caju( inmuiat in apa doua ore si apoi scurs)
  • 1 mango mare copt
  • 3 portocale
  • suc din 3 portocale
  • 5 linguri de miere de salcam
  • extract de vanilie  1/4 de lingurita
  • extract de flori de portocal 10 picaturi
  • 5 linguri de unt de cocos
  • 5 linguri de unt de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema inghetata cu mango si portocale:

Se pun la blender, bucatile de mango, 3 portocale cu tot cu coaja( bine spalate) si restul suc facut din 3 portocale.


Adaugam caju apoi mierea aromele, extractul de portocal, cel de vanilie, untul topit usor la foc mic( maxim 40 grade).( tinem foarte putin pe foc cat sa se incalzeasca si dam deoparte, apoi amestecam pana se topeste).


Compozitia se pune intr-un inel de tort asezat pe un platou. Dam la congelator pentru o ora si apoi tinem la frigider. Cand scoatem taiem felia( portia ) si punem repede inapoi la rece sa nu se topeasca... servim alaturi de felii de portocala sau mango. Are un gust de vis!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema inghetata cu mango si portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

RuxyRux 1

28.02.2012, 16:07

Multumesc

VERONICA2607 1

28.03.2012, 10:18

super buna!!!

Bya Ralu 1

20.04.2012, 00:53

waw ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Nebunie Dulce