Crema tort Diplomat

de Sheherezada in Torturi, 16 Apr 2012 | 14311 vizualizari

 

NOTA: Reteta de crema diplomat nu este a mea.Este luata de pe alt site si apartine unei fete din Romania.Poza da , este creatie proprie.
Bulinuta , multumesc pentru reteta!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • o cana cu lapte
  • 200 g zahar
  • 400 g frisca
  • 4 plicuri de gelatina
Portii: 16
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema tort Diplomat:

Se pune laptele intr-o craticioara si se adauga zaharul si galbenusurile.Se pune pe foc mic se amesteca continuu pana devine ca o ciulama .Se incorporeaza si gelatina dizolvata in putina apa dupa care se mai lasa putin pe foc .Se da la o parte si se lasa sa se racoreasca.Se adauga albusurile batute spuma si frisca.Cand se mai raceste si capata o consistenta mai grosuta se repartizeaza pe blaturi.


IDEE: eu am facut doar cu jumatate de reteta si a iesit super.Am inlocuit frisca cu iaurt grecesc ( fetele din Romania pot folosi Danone cremosso daca vor). Nu am mai pus albusurile deloc pentru ca in loc de 200 gr frisca sau iaurt am pus 300.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi un iaurt mai gras daca doriti in loc de frisca.

2

Puteti folosi ce fructe din compot doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema tort Diplomat" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Sim0na 1

24.04.2012, 22:21

Foarte frumos!!!

Sheherezada 1

09.05.2012, 14:03

Multumesc mult

ralu_ca 1

11.01.2014, 16:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort ''Mada''