Creme brulee - Crema de zahar ars

de irena in Dulciuri, 1 Apr 2012 | 3231 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua,
  • 300 gr zahar ,
  • 750 ml lapte,
  • vanilie.
  • ornamente din zahar ars.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creme brulee - Crema de zahar ars:

Caramelizez 150 gr zahar intr o forma cu diam 24 cm, in care urmeaaza sa coc crema de zahar ars.


Amestec ouale cu 150 gr zahar,vanilia,adaug laptele,apoi torn compozitia in forma tapetata cu zahar ars.Asez forma intr un vas cu apa si coc pentru cca 45 min,in cuptorul preincalzit la 160 C.


Las crema sa se raceasca si apoi o rastorn pe platoul de sevire,o portionez si ornez.

 

TIPS-URI

1

La coacere folosesc o tava cu apa, in care asez forma cu compozitia cu crema de zahar, ptr ca textura cremei de zahar ars sa iasa fina si nu poroasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creme brulee - Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Sim0na 1

01.04.2012, 19:27

Foarte bun trebuie sa fie!! Faina prezentare

Rocsi 1

01.04.2012, 20:16

delicioasa

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:41

arata demential

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Creme brulee cu iaurt si zmeura