Cremes

de MIUTA in Dulciuri, 7 Dec 2010 | 30750 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  un pachet foi cremes  
  • 3 oua   
  • 1.5l lapte  
  • 3 budinci de vanilie  
  • 3 linguri mari faina  
  • 150 g unt  
  • 200 ml frisca hulala  
  • 6 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremes:

Punem la fiert intr-o cratita 1l lapte. In alt vas punem plicurile de budinca,zaharul faina si 3 galbenusuri. Adaugam treptat jumatatea de litru de lapte ramas. Cand laptele de pe aragaz incepe sa fiarba adaugam restul ingredientelor si amestecam pana se ingroasa.Cand s-a ingrosat il luam de pe foc si il punem la racit.Se bat spuma cele trei albusuri cu un praf de sare .Cand crema e inca calduta se adauga untul taiat cubulete si se mixeaza bine.Pe urma se adauga albusurile batute spuma si se mai mixeaza.Se intinde compozitia pe foaia de cremes.Deasupra cremei se pune frisca si peste frisca cealalta foaie sfaramitata.Se lasa la frigider o ora.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

lacrimioara 1

07.12.2010, 23:40

e un deliciu ma gandeam cu foi foietas merge oare

lilik 1

08.12.2010, 09:19

ce bun

elena1988 1

12.01.2011, 14:12

si eu am facut cu foi din comert si sunt bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

RETETA RECOMANDATA
Tort