Cremes

de AlinaL in Prajituri, 11 Sep 2011 | 7424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi de cremes (eu le-am cumparat)
  • 10 oua
  • 300 gr. zahar
  • 300 gr. faina
  • 1 l lapte
  • 5 plicuri zahar vanilat
  • un plic budinca de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremes:

Galbenusurile de la cele 10 oua se mixeaza cu zaharul, zaharul vanilat , iar apoi cu faina. Separat, amestecam 100 ml de lapte cu praful de budinca si incorporam compozitia in crema obtinuta din galbenusuri, zahar si faina, urmand ca la final sa adaugam si laptele ramas (900 ml).Punem totul pe foc si amestecam continuu pana cand crema se intareste bine de tot (sa stea lingura in ea).


Cat inca e fierbinte , dar am oprit focul, se incorporeaza albusurile batute spuma, dar cate 2-3 linguri o data si amestecam bine !


Turnam crema peste prima foaie, nivelam si punem a doua foaie.


Se pudreaza cu zahar.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremes" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

AlinaL 1

12.09.2011, 23:22

Multumesc, multumesc!
O portie pentru fiecare!

MIUTA 1

13.09.2011, 13:23

mamaieelena 1

14.09.2011, 09:02

deliciu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cremsnit(reteta bunicii)