Cheesecake rapid cu ciocolata

de Anamaria Cook in Prajituri, 4 Mai 2013 | 3783 vizualizari

 

Paste Fericit dragi bucatarasi sa aveti o zii minunata, o masa plina si pe toti cei dragi alaturi

 

INGREDIENTE

  • 320 g crema de branza philadelphia cu ciocolata
  • 145 ml frisca lichida
  • 50 g zahar pudra
  • BAZA:
  • 130 g biscuiti digestivi
  • 50 g unt
  • ORNAT:
  • 130 g ciocolata amara
  • 3 linguri frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake rapid cu ciocolata:

Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si zdrobitii cu un facalet pana ce obtineti firimituri fine. Topiti untul la microunde cam 20 de secunde si lasati-l sa se racoreasca. Amestecati untul cu biscuitii pana ce acestia sunt imbibati complet cu unt. Rasturnati biscuitii intr-o forma rotunda cu baza detasabila si apasati usor cu o lingura pana ce obtineti un strat uniform si ferm


Mixati crema de branza cu zaharul pudra pana la omogenizare apoi adaugati frisca lichida si continuati sa mixati pana ce crema se ingroasa.


Adaugati crema de ciocolata peste stratul de biscuiti si nivelati cu o lingura sau o spatula.


Topiti ciocolata cu cele 3 linguri de frisca lichida si lasati deoparte pana ce se raceste putin si nu mai frige la deget, apoi turnati ciocolata peste prajitura.


Dati la frigider pana a doua zii.


POFTA BUNA!!!



 

TIPS-URI

1

Pentru a scoate prajitura din forma, asezati baza formei peste o conserva inalta si apasati usor pe peretii acesteia pana ce prajitura a alunecat complet din forma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake rapid cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Anamaria Cook 1

05.05.2013, 22:27

Multumesc din suflet dragii mei...din pacate nu am simtit ca este pastele astazi, mi-au lipsit ouale rosii pasca si cozonacii, sarmalele si friptura de miel.

palpabil 1

05.05.2013, 23:24

yammyyyy

RuxyRux 1

06.05.2013, 00:11

Wow! Superb! Paste Fericit!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
desert cheesecake marmorat cu ciocolata