Cheesecake rapid cu ciocolata

de Anamaria Cook in Prajituri, 4 Mai 2013 | 3559 vizualizari

 

Paste Fericit dragi bucatarasi sa aveti o zii minunata, o masa plina si pe toti cei dragi alaturi

 

INGREDIENTE

  • 320 g crema de branza philadelphia cu ciocolata
  • 145 ml frisca lichida
  • 50 g zahar pudra
  • BAZA:
  • 130 g biscuiti digestivi
  • 50 g unt
  • ORNAT:
  • 130 g ciocolata amara
  • 3 linguri frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake rapid cu ciocolata:

Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si zdrobitii cu un facalet pana ce obtineti firimituri fine. Topiti untul la microunde cam 20 de secunde si lasati-l sa se racoreasca. Amestecati untul cu biscuitii pana ce acestia sunt imbibati complet cu unt. Rasturnati biscuitii intr-o forma rotunda cu baza detasabila si apasati usor cu o lingura pana ce obtineti un strat uniform si ferm


Mixati crema de branza cu zaharul pudra pana la omogenizare apoi adaugati frisca lichida si continuati sa mixati pana ce crema se ingroasa.


Adaugati crema de ciocolata peste stratul de biscuiti si nivelati cu o lingura sau o spatula.


Topiti ciocolata cu cele 3 linguri de frisca lichida si lasati deoparte pana ce se raceste putin si nu mai frige la deget, apoi turnati ciocolata peste prajitura.


Dati la frigider pana a doua zii.


POFTA BUNA!!!



 

TIPS-URI

1

Pentru a scoate prajitura din forma, asezati baza formei peste o conserva inalta si apasati usor pe peretii acesteia pana ce prajitura a alunecat complet din forma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake rapid cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Anamaria Cook 1

05.05.2013, 22:27

Multumesc din suflet dragii mei...din pacate nu am simtit ca este pastele astazi, mi-au lipsit ouale rosii pasca si cozonacii, sarmalele si friptura de miel.

palpabil 1

05.05.2013, 23:24

yammyyyy

RuxyRux 1

06.05.2013, 00:11

Wow! Superb! Paste Fericit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu crema branza si ciocolata