Cremes

de Alexandra Burz in Prajituri, 16 Dec 2013 | 4526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii crema cremes Dr Oetker
  • 750 ml lapte
  • 250 ml frisca lichida
  • 1 pachet foi cremes din comert
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremes:

Intr-un bol se pune laptele, se adauga praful pentru crema de cremes si se mixeaza conform instructiunilor de pe cutie.


Separat se mixeaza frisca lichida pana devine o spuma tare.


Se adauga in crema obtinuta anterior si se amesteca de sus in jos cu o lingura.


Se umplu foile de cremes.


Se pudreaza cu zahar pudra.

 

TIPS-URI

1

optional se poate pune un strat de frisca deasupra cremei si foaia de deasupra sa o sfaramam

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

RuxyRux 1

21.12.2013, 13:25

Hai sa-ti spun eu un secret Crystyna...inainte sa pui foile faramiteaza-le....si desigur lasa cateva ore acoperit cremesul cu o greutate deasupra sa se poata inmuia

Uite asa ca sa ai o idee despre ce iti spun...

http://www.bucataras.ro/retete/cremsnit-vanilat-28684.html

crystyna_buna 1

21.12.2013, 13:36

sarumana multumesc asa o sa fac......sarbatori fericite

Alexandra Burz 1

28.12.2013, 19:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Cremsnit cu aluat de casa si crema de frisca cu dovleac