Cremes, cremsnit, crempita

de Dea_Dea in Prajituri, 10 Iun 2013 | 7071 vizualizari

 

O prajitura apreciata si gustoasa!!

 

INGREDIENTE

  • 2 foi cremes

CREMA:

  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • 6 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • 1 gelatina
  • 200 ml frisca

DECOR :

  • zahar pudra
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremes, cremsnit, crempita:

Galbenusurile se freaca cu 3 linguri de zahar si esenta de vanilie. Se adauga laptele si se pun pe foc pana se ingroasa.


Se lasa la racit. Se hidrateaza gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj.


Albusurile se bat spuma cu restul de zahar .


Frisca se bate si ea.


Se adauga gelatina peste crema de oua si se omogenizeaza, apoi se adauga albusurile , se amesteca , iar la final frisca.


Se pune crema intre foi , iar deasupra se pune zahar pudra.


POFTA BUNA!!!

 

TIPS-URI

1

In loc de crema fiarta se poate folosi budinca de vanilie din comert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremes, cremsnit, crempita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Rocsi 1

10.06.2013, 22:26

De foarte multi ani nu am mai papat dar imi amintesc din copilatrie ce bun este

danakarin 1

11.06.2013, 07:21

Buna prajitura!

Dea_Dea 1

11.06.2013, 19:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cozonac  varianta ''N''
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cremes cu coacaz negru