Cremsnit cu frisca

de ela in Prajituri, 9 Iul 2012 | 13792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi pentru cremes
  • 900 ml lapte
  • 115 gr amidon alimentar
  • 6 oua
  • 250 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 400 ml smantana pentru gatit + 50gr zahar
  • 50 gr unt
  • 1 plic intaritor de frisca
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremsnit cu frisca:

Mixam bine ouale cu zaharul, adaugam amidonul si cateva linguri de lapte rece. Separat, punem restul de lapte intr-o craticioara si lasam sa dea intr-un clocot, apoi adaugam amestecul de oua si punem din nou pe foc pana cand crema se ingroasa, amestecand continuu. Adaugam zaharul vanilat si untul si omogenizam bine.


Frisca o mixam cu 50gr zahar si intaritorul de frisca.


Punem o foaie de aluat ca baza, peste care rasturnam crema si lasam sa se raceasca putin, apoi adaugam frisca si punem deasupra cealalta foaie, presand putin. Dam la rece cam 10 ore, apoi presaram deasupra zahar pudra si taiem.


Daca ti-a placut reteta noastra "Cremsnit cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Criss 1

26.02.2013, 05:30

Foarte bun. De mult n-am mai facut.

Krystyan Trendy 1

08.01.2014, 09:58

minunat

ela 1

08.01.2014, 10:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cremsnit