Tarta cu visine si crumble

de La Ancuta in Prajituri, 26 Aug 2013 | 1658 vizualizari

 

Nu mai este o noutate ca iubesc tartele. Pentru ca aveam un compot de visine inceput, am hotarat sa le transf orm intr-o tarta frageda si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 150 g unt
  • 150 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 ou
  • 1 plic praf de copt
  • 350 g faina
  • Umplutura:
  • 500 g barnza de vaci
  • 1/2 plic praf de budinca de vanilie
  • 100 g zahar
  • 1 oua
  • sucul de la 1/2 de lamaie
  • 300 g visine fara samburi
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu visine si crumble:

Pentru aluat amestecam toate ingredientele pana rezulta un aluat elastic. 3/4 din aluat il intindem in tava rotunda unsa cu unt.


Pentru umplutura mixam branza de vaci cu oul si zaharul apoi adaugam praful de budinca si zeama de lamaie. Mixam pana se omogenizeaza. Turnam umplutura peste aluat iar deasupra asezam visinele. Aluatul ramas il faramitam si il presaram peste visine.


Dam tava la cuptor, la foc potrivit pana cand de rumeneste deasupra. Lasam sa se raceasca in tava apoi portionam.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu visine si crumble" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

La Ancuta 1

28.08.2013, 13:32

cred ca ies in pierdere )

Krystyan Trendy 1

29.10.2013, 15:20

La Ancuta 1

30.10.2013, 09:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tartă cu vişine