Cremvusti cu jamon pane

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2010 | 2588 vizualizari

 

foarte buni si gustosi

 

INGREDIENTE

  • cremvusti cu jamon (sau de pui ..............)6 buc (vid)
  • oua 1 buc
  • faina alba
  • ulei pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremvusti cu jamon pane:

Se dau cremvusti prin ou, apoi prin faina, si repetam inca o data operatiunea, dupa care ii prajim in ulei bine incins.


Se servesc cu mustar, ketchup sau ca si garnitura langa cartofi ,pilaf................sau ca si aperitiv arata grozav

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremvusti cu jamon pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mariac 1

13.04.2010, 10:22

am mai facut si eu ce e drept mai rara dar sant buni atunci calzine plac ,arata bine

nadina73 1

14.04.2010, 22:35

da asa e si noua ne plac calzi mai mult,de fapt la copii nu conteaza daca sant cremvusti reci ,calzi..........merg de numa le plac la nebunie ,ce e drept ca la cate euri au........nici nu ar trebui sa ne uitam catre ei ,dar asta e

adry88 1

18.05.2011, 21:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu somon afumat