Crenvusti imbracat in foietaj

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2014 | 5280 vizualizari

 

Unul din aperitivele cele mai simplu de facut si foarte apreciate .

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de crenvusti afumati
  • 1 aluat foietaj
  • mustar
  • 1 ou
  • putin ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti imbracat in foietaj:

- Incingem cuptorul la 180 grade.


- Aluatul se decongeleaza si se desface cu grija sa nu se rupa. Punem la marginea aluatului crenvustii aliniati si punem putin mustar pe lungime . Rulam cat sa imbrace crenvustii.


- batem oul cu putin ulei de malsine si ungem la capatul ruladei sa putem lipi si apoi taiem cu un cutit. Repetam. Mie mi.au ieist doua rulade mari pe care le-am potyionat in segmente mici. Le asezam in tava cu hartie de copt sau de silicon si dam la cuptorul incins pana se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti imbracat in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

cristeena20 1

23.06.2014, 01:13

si eu am furat ideea de la cineva (vecina mea de la targ , bucatareasa)

tarasmariana 1

23.06.2014, 06:02

Bune bune!

Adele 1

23.06.2014, 18:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort de biscuiti, cu crema de ciocolata

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Desert rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in foietaj