Creste di gallo de a doua zi

de mihaelar63 in Paste, 4 Aug 2012 | 2384 vizualizari

 

Nu am stiut cum sa botez mancarea aceasta din ciclul ,,nimic nu se pierde , totul se transforma ''. Mi-a ramas de duminica de la gratar , carne de vitel fripta si ciupercute , legume folosite la frigarui [ am taiat prea multe ]. Nu stiu cum sunt altii dar ma doare inima sa arunc mancare , e pacat , asa am invatat de mica de la bunica si mama .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste fainoase mixte ,, Creste di gallo ''[ creste de cocos ]
  • 400 gr friptura rece de vitel la gratar
  • 300 gr ciupercute champignon
  • 1 ardei rosu , galben
  • 1 zuchini mic
  • 3 cepe verzi
  • 2 usturoi verde
  • rozmarin tocat -o ligurita
  • 2 rosii
  • 100 ml ulei masline
  • 150 gr cas mozzarella
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creste di gallo de a doua zi:


  1. Am feliat friptura , ceapa ,. usturoiul , zuchini si le-am prajit usor 2-3minute in ulei .[ doar atat cat sa fraternizeze gusturile si aromele ].

  2. Am mai pus si rozmarin pentru ca gratarul de vitel avuse in marinata rozmarin . M-am gandit sa mentin si sa intesific aroma .

  3. Am adaugat rosiile si am amestecat totul cu crestele de cocos fierte conform indicatiilor de pe punga .

  4. Serviti pastele cu cas Mozzarella razuit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Creste di gallo de a doua zi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Sim0na 1

07.08.2012, 16:35

imi place treaba cu reciclatul
Iar ce a iesit, este super

mihaelar63 1

07.08.2012, 21:31

Chestia asta cu reciclatul e un concept nou
Bunicile si mamele noastre o numeau cumpatare sau intr-un citat vechi , bucatarie economica ''

jolygina 1

16.08.2012, 01:07

super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Farfalle colorate cu pui si sos de rosii