Creveti cu sos de soia si vin

de mamaieelena in Fructe de mare, 16 Mai 2011 | 5132 vizualizari

 

Eu pregatesc creveti saptamanal si cea mai la-ndemana reteta este aceasta

 

INGREDIENTE

  • 350 gr.crevete
  • 2 linguri sos soia
  • 100 ml.vin alb
  • piper
  • sare
  • ginger(dimensiunea unei nuci)
  • 3 catei de usturoi
  • coriandru
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu sos de soia si vin:

Crevetele se spala si se pune la scurs pe hartie prosop, apoi se vor curata si taia in bucatele mici usturoiul si gingerul. Luam wokul si punem uleiul la incins. Cand uleiul e gata punem usturoiul si gingerul si lasam jumatate de minut, apoi punem crevetele amestecand tot timpul pana se albeste. Adaugam sosul de soia, piperul, sare (optional ardei iute) si la sfarsit vinul. Lasam un minut sa clocoteasca si cand e gata punem pe platou si asezonam cu coriandru (eu am pus patrunjel ca nu am gasit coriandru).


Deosebit de gustos alaturi de un vin alb de calitate,pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu sos de soia si vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

18.05.2011, 08:25

divainbucatarie multumesc

Dya Daniela Andrei 1

24.05.2011, 16:21

ce as manca si eu un pic!

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Creveti cu sparanghel si ciuperci sote