Creveti cu taitei din orez

de Ksenya in Fructe de mare, 25 Mar 2013 | 6134 vizualizari

 

M-am hotarat sa continui cu retete cu timp de preparare sub 15 minute.
Va prezint o reteta rapida si gustoasa cu putine calorii.

 

INGREDIENTE

  • creveti curatati 1 kg
  • gimbir cat degetul mare, dat prin razatoare
  • ulei de masline 5 linguri
  • cognac 50-70 ml
  • un morcov taiat julien
  • 2 linguri sos dulce -picant
  • 2 linguri sos soia
  • cozi de ceapa verde
  • pachet taitei din orez chinezesti
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu taitei din orez:

Se spala crevetii si se pun la prajit la foc mediu in ulei cca 3 minute, se scot pe un platou si se lasa la racit, apoi ii curatam si ii adaugam in uleiul ramas in care s-au calit morcovul si ghimbirul, flambam cu cognacul, apoi adaugam sosul de soia, sosul dulce -picant, potrivim cu sare.


Adaugam pastele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj ,totul amestecam si presaram cu ceapa taiata marunt.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

pentru ca sa fie mai picant, putem adauga mai mult sos picant

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu taitei din orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

26.03.2013, 09:46

Rocsi 1

26.03.2013, 20:33

Ce aspect frumos

Bya Ralu 1

07.06.2013, 18:36

yammyyyyyyyyyyyyyy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Orez cu creveți