Creveti cu vinete gratinate la cuptor

de loredanaaa in Fructe de mare, 19 Feb 2013 | 1658 vizualizari

 

vinetele sunt usor de preparat si gustoase,iar cu gambereti sunt foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 4 creveti
  • 200 g pesmet
  • 3 linguri de ulei
  • piper,sare
  • pentru vinete:
  • 2 vinete taiate felii
  • 300 g de paste de tomate (usturoiul se caleste in ulei, se adauga bulionul, sare, piper si se lasa cateva minunte la fiert)
  • ulei de masline
  • 2 mozarele
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu vinete gratinate la cuptor:

Vinete gratinate:


-se ung feliile de vinetele cu ulei,apoi se calesc intr-o tigaie incinsa,cate 2 minute pe fiecare parte.


-se aseaza feliile de vinete intr-o tava cu hartie de copt,se pune sosul de tomate,apoi mozzarella taiata felii sau rasa


-se pune tava in cuptor .


Crevetii:


-crevetii se curata si se spala bine, apoi se infileaza in betisoare lungi, se sareaza dupa gust


-intr-o farfurie se amesteca pesmetul cu 3 linguri de ulei (daca aveti ulei de masline e mai bine),piper. Prin acest amestec se trec crevetii


-se pun intr-o tava pe o foaie de copt si se da in cuptor .


Pofta buna


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu vinete gratinate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

loredanaaa 1

19.02.2013, 23:55

iti dau bya

babi5 1

21.02.2013, 05:22

loredanaaa 1

21.02.2013, 19:14

babi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
''Parmigiana'' de vinete