Creveti in aluat

de nadea68 in Fructe de mare, 5 Mar 2014 | 3906 vizualizari

 

Ador crevetii ..si reteta asta mi-a placut foarte mult :)

 

INGREDIENTE

  • 400 g creveti
  • ulei
  • 100 g faina alba
  • apa minerala
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti in aluat:

Crevetii se curata si se lasa numai codita.


Se spala si se lasa la scurs.


Intr-un castron punem faina ,praf de copt si apa minerala.N-am pus cantitate la apa dar merge cam 1 pahar.


Amestecam,trebuie sa obtinem ceva asemanator cu aluat pentru clatite.


Punem destul ulei intr-o tigaie mai adanca.


Luam de codita cate un crevet si-l trecem prin aluatul nostru.Dupa care il punem la prajit in ulei incins.


Procedam asa cu toti crevetii.


Ii scoatem si-i punem pe hartie de bucatarie ca sa se absoarba uleiul.


Se servesc calzi cu salata ,lamaie sau diferite sosuri :)

 

TIPS-URI

1

cu acelasi aluat se pot praji si legumele sau piept de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

nadea68 1

06.03.2014, 18:02

va multumesc

laura_n 1

07.03.2014, 15:02

foarte misto ideea, de incercat

nadea68 1

07.03.2014, 16:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Creveti pane cu sos picant de rosii si ardei