Creveti pane

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2016 | 1602 vizualizari

 

Simplu, repede si delicios .... si tot mai bun este cand este facut de casa:)



Am folosit creveti proaspeti si frumosi cumpărati deja fierti la pescarie.
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/10/creveti-pane.html

 

INGREDIENTE

  • 500 g creveți rozi fierti
  • Marinada:
  • 1 lingurita plina de faina,
  • 2 lingurite de amidon de porumb- Maïzena,
  • 1 lingurita rasa de sare,
  • 1 albus de ou
  • 1 galbenus de ou
  • faina, ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti pane:

Curatam creveții.


Intr-un castron puneti crevetii si toate ingredientele de la marinada.


Amestecati si rezervati la rece cel putin 30 de minute.


Dupa acest timp adaugati galbenusul de ou si amestecati.


Intr-un wok/tigaie puneti cateva linguri de ulei la-ncalzit.


Dati fiecare crevete prin faina si puneti-le la prajit.


Rumeniti-le pe fiecare parte (cca 4 minute) si le scoateti pe hartie absorbanta.


Serviti-i simpli ca aperitiv sau ca mancare acompaniati de orez alb sau taietei chinezesti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

12.11.2016, 22:13

Gherca Daniela 1

13.11.2016, 10:01

iri_iri 1

13.11.2016, 11:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Creveti in aluat