Creveti si scoici in sos rosu

de mihaelar63 in Fructe de mare, 13 Dec 2013 | 4692 vizualizari

 

Imi plac mult roadele acestea ale marii. Imi mai plac pentru ca se prepara rapid .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr creveti
  • 200 gr scoici
  • 200 gr taitei din orez
  • 1 ardei [ jumatate rosu+ jumatate galben]
  • 1 ardei iute
  • 1 pahar sos aromat http://www.bucataras.ro/retete/sos-aromat-27184.html
  • 4 catei usturoi
  • 50 ml ulei masline
  • 50 gr unt
  • sare
  • salvie proaspata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti si scoici in sos rosu:

Spalati si curatati ardeiul si-l taiati fasii.


Spalati si taiati ardeiul iute .


Curatati usturoiul si-l tocati .


Opariti taiteii de orez si-i scurgeti de apa .


Intr-un Wok incingeti uleiul de masline+untul .


Caliti usor legumele , adaugati crevetisi scoicile.Sarati.


Turnati sosul aromat deasupra si lasati sa fiarba 3 minute .


Serviti preparatul peste taiteii de orez . Decorati cu salvie proaspata.

 

TIPS-URI

1

Cititi cu atentie modul de preparare a taiteilor de orez . De obicei este suficient sa-i opariti doar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti si scoici in sos rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

13.12.2013, 12:41

simona72 1

13.12.2013, 13:48

Bravo Mihaela!!

laura_n 1

13.12.2013, 13:50

crevetii ii ador, dar scoicile sa nu le vad )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Calamar pane in cosulete de paine