Orez cu creveti si surimi

de FLORYAVRAM in Fructe de mare, 21 Ian 2011 | 7263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 330 g orez                
  • 400 g creveti prefierti                
  • 250 g surimi                
  • 1 ceapa                
  • 1,250 ml supa (sau 2lingurite vegeta si apa)                
  • 6-7 linguri ulei de masine                 
  • patrunjel tocat pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu creveti si surimi:

Pentru inceput punem supa (sau apa si vegeta ) intr-un vas la fiert.


Ceapa tocata o calim in uleiul de masline cateva minute pana se inmoaie.Dupa aceea punem orezul si mai calim cateva minute pana cand devine transparent.Acum incepem sa turnam cate un polonic de supa,lasm la fiert pana scade,mai adaugam inca unul,fierbem in continuare si asa mai departe pana orezul este fiert al dente.Este momentul sa punem si crevetii si fierbem in continuare alternand cu supa. Spre sfarsit,cand orezul este aproape gata adaugam si bastonasele de surimi taiate in bucati.Dupa cateva minute stingem focul si servim imediat ornat cu patrunjel tocat.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu creveti si surimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

lilik 1

22.01.2011, 01:28

placeeee

MIUTA 1

22.01.2011, 13:54

adry88 1

22.05.2011, 18:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Orez negru cu scoici