Orez cu creveti si surimi

de FLORYAVRAM in Fructe de mare, 21 Ian 2011 | 6919 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 330 g orez                
  • 400 g creveti prefierti                
  • 250 g surimi                
  • 1 ceapa                
  • 1,250 ml supa (sau 2lingurite vegeta si apa)                
  • 6-7 linguri ulei de masine                 
  • patrunjel tocat pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu creveti si surimi:

Pentru inceput punem supa (sau apa si vegeta ) intr-un vas la fiert.


Ceapa tocata o calim in uleiul de masline cateva minute pana se inmoaie.Dupa aceea punem orezul si mai calim cateva minute pana cand devine transparent.Acum incepem sa turnam cate un polonic de supa,lasm la fiert pana scade,mai adaugam inca unul,fierbem in continuare si asa mai departe pana orezul este fiert al dente.Este momentul sa punem si crevetii si fierbem in continuare alternand cu supa. Spre sfarsit,cand orezul este aproape gata adaugam si bastonasele de surimi taiate in bucati.Dupa cateva minute stingem focul si servim imediat ornat cu patrunjel tocat.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu creveti si surimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

lilik 1

22.01.2011, 01:28

placeeee

MIUTA 1

22.01.2011, 13:54

adry88 1

22.05.2011, 18:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Creveti in sos de unt si usturoi