Crispy de pui cu sos Thousand Island

de adriana65 in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2012 | 3050 vizualizari

 

O alternativă la crispy de pui de la fast food poate fi pieptul de pui preparat la cuptor acasă. Partea bună a acestui preparat este că acesta nu se prăjeşte în ulei.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 1 ceapă
  • 200 ml iaurt
  • 1/2 lingură sos Tabasco
  • 1 lingură ulei de măsline cu chilli
  • 1 linguriță fulgi de ardei iute
  • 4-5 linguri pesmet
  • sare, piper
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crispy de pui cu sos Thousand Island:

Într-un bol se amestecă iaurtul, sosul, uleiul de măsline și fulgii de ardei chilli.


Pieptul de pui tăiat fâșii de aproximativ 1,5 cm grosime se amestecă cu ceapa tăiată solzișori, sare și piper.


Se adaugă iaurtul și se lasă la marinat, în frigider, pentru 2-3 ore sau de seara până dimineața. Eu l-am lăsat de seara până dimineața.


A doua zi se ia pieptul de pui, se îndepărtează ceapa și se dă prin pesmet. Se așează bastonașele de pui într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, se stropește cu ulei de măsline și se dă la cuptorul încâlzit.


După aproximativ 30 de minute se întorc bastonașele de pui și se reintroduce tava în cuptor pentru alte 15 minute.


Crispy sunt foarte gustoase servite alături de un sos de iaurt sau Sos Thousand Island, alături de care l-am servit și noi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crispy de pui cu sos Thousand Island" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

iri_iri 1

24.04.2012, 21:05

Rocsi 1

24.04.2012, 21:47

tare mult imi plac

adriana65 1

25.04.2012, 21:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crochete de pui cu susan