Crispy Strips

de Meea in Mancaruri cu carne, 30 Aug 2015 | 977 vizualizari

 

Seamana muult cu cele de la KFC, dar nu sunt cele originale. Ale mele sunt (dupa cum zice Thomas) MFC :)). S-au mancaat ataaat de repede incat am apucat sa fac doar 2 poze,dintre care una stearsa. Acestea sunt printre ultimele bucati ramase (am apucat sa le fac poza repede pana restul au baut apa :)) ),restul le-am mancat cu cartofi pai si sos de maioneza (am amestecat maioneza cu un catel de usturoi si putin cimbru).

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • faina
  • fulgi de porumb (zdrobiti)
  • oua
  • sare, chilli, usturoi granulat, boia
  • cub knorr
  • 350ml lapte
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crispy Strips:

Spalam si taiem pieptul de pui in fasii mai lungi. Il punem 2-3 ore la frigider (sau cel mai bine peste noapte) in sosul pentru marinata: amestecam laptele,cubul knorr, 1 lingurita de sare, 1 lingurita de usturoi granulat.

Trecem carnea prin cele trei boluri, in ordine:


1. faina + chilli + usturoi granulat

2. ouale+ boia+sare

3. fulgii de porumb

Prajim bucatile de carne in uleiul incins, apoi le scoatem intr-un bol cu servetel pentru a absorbi excesul de ulei. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crispy Strips" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Adele 1

31.08.2015, 12:37

Andreea Caroline 1

31.08.2015, 14:13

Andra_Constantinescu 1

31.08.2015, 22:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cartofi la tigaie