Crispy Strips

de epurasha2bb in Pui, 28 Mai 2010 | 4874 vizualizari

 

inspirata de pe blogul Teo's Kitchen, multumesc Teo! a fost tare bun!

 

INGREDIENTE

  • un piept mare de pui;
  • o punga mica de fulgi de porumb aurii;
  • condimente: sare, piper alb, curry, Knorr afumatura cu usturoi si praf de usturoi;
  • 3 oua;
  • 1 cana de lapte.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crispy Strips:

Se marineaza carnea de pui taiata fasii lungi intr-un castron nemetalic cu o cana de lapte si condimentele. Lasati un pic la rece la frigider acoperit cu o punga sau puneti totul in punga de la condimentul Knorr afumatura cu usturoi, care are si punga pentru cuptor si o folositi pe aceea.


Intre timp faceti un amestec din oua batute, aceleasi condimente si fulgii de porumb pe care ii zdrobiti usor cu ciocanul de batut snitele prin punga, asa incat sa ramana bucati un pic mai mari ca pesmetul. Scoateti carnea din marinata si o tavaliti prin acest amestec. Apoi o prajiti in baie de ulei incins si serviti cu garnitura de orez cu legume si curry sau salata verde

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crispy Strips" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

nadina73 1

28.05.2010, 22:19

ce culori,ce veselie5 furcu

epurasha2bb 1

31.05.2010, 09:16

multumesc mult fetelor! a fost un weekend superb! am facut si cateva retete noi dar cu putine poze ca nu prea pot cu micutele sa fac poze!

elena1988 1

13.03.2011, 18:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt