Crispy Strips

de epurasha2bb in Pui, 28 Mai 2010 | 5142 vizualizari

 

inspirata de pe blogul Teo's Kitchen, multumesc Teo! a fost tare bun!

 

INGREDIENTE

  • un piept mare de pui;
  • o punga mica de fulgi de porumb aurii;
  • condimente: sare, piper alb, curry, Knorr afumatura cu usturoi si praf de usturoi;
  • 3 oua;
  • 1 cana de lapte.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crispy Strips:

Se marineaza carnea de pui taiata fasii lungi intr-un castron nemetalic cu o cana de lapte si condimentele. Lasati un pic la rece la frigider acoperit cu o punga sau puneti totul in punga de la condimentul Knorr afumatura cu usturoi, care are si punga pentru cuptor si o folositi pe aceea.


Intre timp faceti un amestec din oua batute, aceleasi condimente si fulgii de porumb pe care ii zdrobiti usor cu ciocanul de batut snitele prin punga, asa incat sa ramana bucati un pic mai mari ca pesmetul. Scoateti carnea din marinata si o tavaliti prin acest amestec. Apoi o prajiti in baie de ulei incins si serviti cu garnitura de orez cu legume si curry sau salata verde

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crispy Strips" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

nadina73 1

28.05.2010, 22:19

ce culori,ce veselie5 furcu

epurasha2bb 1

31.05.2010, 09:16

multumesc mult fetelor! a fost un weekend superb! am facut si cateva retete noi dar cu putine poze ca nu prea pot cu micutele sa fac poze!

elena1988 1

13.03.2011, 18:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Mancare de dovlecei cu ciuperci si pui