Croissante cu ciocolata

de Valyvalentyna in Dulciuri, 15 Iul 2014 | 1349 vizualizari

 

minunate si f usor de facut.!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj,
  • 1 ou+ 1 lingura de lapte,
  • 1 tableta ciocolata cu lapte {din comert},
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croissante cu ciocolata:

Lasam aluatul la temperatura camerei si cand s-a inmuiat si il putem modela usor infainam putin masa de lucru si intindem aluatul putin cu un sucitor. Taiem aluatul sa formam cornurile {cat de mari le doriti}. In capatul bucatelei de aluat punem patratelele de ciocolata sau patratica de ciocolata {in caz ca doriti mai putina ciocolata} si rulam sa formam cornurile. Le asezam pe tava tapetata cu hartie de copt le ungem cu oul batut amestecat cu laptele si bagam la cuptor preincalzit la 180 de grade pana se rumenesc frumos.

 

TIPS-URI

1

Se pot pudra cu zahar sau puteti pune o glazura de ciocolata deasupra.

2

Se mai servesc cu lapte, ceai, cafea...mmmm..bune!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Croissante cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Valyvalentyna 1

16.07.2014, 12:57

multumesc dantes..

Pushaa 1

16.07.2014, 13:46

claudiaO 1

16.07.2014, 14:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Evantai de vinete

de oanapl 5

ieri la 23:32

Prajitura rasturnata cu visine

de oanapl 5

ieri la 23:26

Desert papanasi fierti

de RODIMUR 3

ieri la 21:32

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu unt, nuci si miere