Croque madame

de Julie in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2011 | 3335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  pâine feliată,
  • unt,
  • sare,
  • piper,
  • branză topită feliată,
  • suncă feliată,
  • ou.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croque madame:

Croque madame este un croque monsieur dar cu un ou prăjit deasupra. Sunt mai multe variații ale acestei rețete pentru care gasiți inspirație și aici.


Cum procedezi:


Ungi două felii de pâine cu unt pe ambele parti, sărezi si piperezi dupa gust. Peste prima felie de pâine așezi o felie de branză topită, o felie de șuncă ,o altă felie de brânză topită si deasupra cea dea doua felie de pâine unsă cu unt. Prajești sandwich-ul intr-o tigaie de teflon ,câte 1 minut pe fiecare parte. Deasupra așezi un ou ochi prăjit. Servești imediat. Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Croque madame" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

27.01.2011, 23:59

Ligia Bxl 1

28.01.2011, 00:18

am vazut julie tocmai de aceea am ramas uimita asa se numeste in franceza asa e si denumirea aparatului care face senvisurile(croque monsieur),mie mi-a fost greu sa ma acomodez cu aceasta denumire si ziceam invers monsieur croque,chiar si in ziua cand l-am cumparat m-am facut de ras cand l-am cerut

ada2605 1

24.04.2012, 08:05

Exista intotdeauna carcotasi ca mine, insa, reteta inculde mustar Dijon, sau maioneza (eu as recomanda mustarul), cam 2 lingurite.Se pune mustarul in sosul bechamel (pentru ca asa cum sunt indicatiile si in reteta, semana foarte mult cu croque monsieur). Dar in reteta sunt facute, de asemenea, referinte la inspiratie.
Felicitari, e singura reteta data pe acest site, merita admiratie si neaparat incercare!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de toamna cu bureti
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

ieri la 22:37

Desert prajitura cu mere si branza

de Rocsi 9

ieri la 21:36

Dulceata din struguri albi cu vin si coaja de portocala

de Ancutsa 5

ieri la 20:45

Avocado cu ton

ieri la 18:05

Bors de cartofi, dres cu oua si smantana

de RODIMUR 5

pe 14.10 la 23:13

RETETA RECOMANDATA
Scrambled eggs - Papara - Jumari de ou