Croque madame

de Julie in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2011 | 3015 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  pâine feliată,
  • unt,
  • sare,
  • piper,
  • branză topită feliată,
  • suncă feliată,
  • ou.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croque madame:

Croque madame este un croque monsieur dar cu un ou prăjit deasupra. Sunt mai multe variații ale acestei rețete pentru care gasiți inspirație și aici.


Cum procedezi:


Ungi două felii de pâine cu unt pe ambele parti, sărezi si piperezi dupa gust. Peste prima felie de pâine așezi o felie de branză topită, o felie de șuncă ,o altă felie de brânză topită si deasupra cea dea doua felie de pâine unsă cu unt. Prajești sandwich-ul intr-o tigaie de teflon ,câte 1 minut pe fiecare parte. Deasupra așezi un ou ochi prăjit. Servești imediat. Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Croque madame" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

27.01.2011, 23:59

Ligia Bxl 1

28.01.2011, 00:18

am vazut julie tocmai de aceea am ramas uimita asa se numeste in franceza asa e si denumirea aparatului care face senvisurile(croque monsieur),mie mi-a fost greu sa ma acomodez cu aceasta denumire si ziceam invers monsieur croque,chiar si in ziua cand l-am cumparat m-am facut de ras cand l-am cerut

ada2605 1

24.04.2012, 08:05

Exista intotdeauna carcotasi ca mine, insa, reteta inculde mustar Dijon, sau maioneza (eu as recomanda mustarul), cam 2 lingurite.Se pune mustarul in sosul bechamel (pentru ca asa cum sunt indicatiile si in reteta, semana foarte mult cu croque monsieur). Dar in reteta sunt facute, de asemenea, referinte la inspiratie.
Felicitari, e singura reteta data pe acest site, merita admiratie si neaparat incercare!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandwichuri gratinate