Croque Monsieur

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 13 Dec 2014 | 1144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine frantuzeasca
  • 200 grame branza Gruyere
  • 50 grame Parmezan ras
  • 2 felii sunca presata
  • 1 lingura unt
  • 1 1/2 linguri faina
  • 1 cana lapte fierbinte
  • un varf de lingurita de nucsoara
  • sare/ piper
  • mustar Dijon
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croque Monsieur:

Intr-o mica cratita, se incalzeste untul la foc mic si se adauga faina. Se amesteca timp de 2 minute.


Se adauga laptele fierbinte si se amesteca cu un tel pana cand se ingroasa.


Se ia cratita de pe foc si se adauga sare, piper, nucsoara, 50 grame de Gruyere si parmezanul ras.


Se ung feliile de paine cu mustar, numai pe una din fete.


Pe partea unsa cu mustar se aseaza o felie de sunca si branza Gruyere. Se aseaza cealalta felie deasupra.


Se toarna sosul obtinut anterior peste sandvisuri si se presara branza Gruyere ramasa.


Se introduc sandvisurile in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius, pe raftul superior, unde vor ramane 5 minute.


Se servesc calde cu salata, chipsuri de cartofi si Cafe au lait.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Croque Monsieur" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

13.12.2014, 20:48

Vreau si eu!

mirela0911 1

14.12.2014, 11:12

place

Pushaa 1

14.12.2014, 11:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur