Croque Monsieur

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 13 Dec 2014 | 1239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine frantuzeasca
  • 200 grame branza Gruyere
  • 50 grame Parmezan ras
  • 2 felii sunca presata
  • 1 lingura unt
  • 1 1/2 linguri faina
  • 1 cana lapte fierbinte
  • un varf de lingurita de nucsoara
  • sare/ piper
  • mustar Dijon
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croque Monsieur:

Intr-o mica cratita, se incalzeste untul la foc mic si se adauga faina. Se amesteca timp de 2 minute.


Se adauga laptele fierbinte si se amesteca cu un tel pana cand se ingroasa.


Se ia cratita de pe foc si se adauga sare, piper, nucsoara, 50 grame de Gruyere si parmezanul ras.


Se ung feliile de paine cu mustar, numai pe una din fete.


Pe partea unsa cu mustar se aseaza o felie de sunca si branza Gruyere. Se aseaza cealalta felie deasupra.


Se toarna sosul obtinut anterior peste sandvisuri si se presara branza Gruyere ramasa.


Se introduc sandvisurile in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius, pe raftul superior, unde vor ramane 5 minute.


Se servesc calde cu salata, chipsuri de cartofi si Cafe au lait.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Croque Monsieur" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

13.12.2014, 20:48

Vreau si eu!

mirela0911 1

14.12.2014, 11:12

place

Pushaa 1

14.12.2014, 11:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur