Crostoli

de nadina73 in Dulciuri, 13 Aug 2010 | 6813 vizualizari

 

Rapid usor si foarte gustos,sincer nu credeam ca din frisca cu faina sa iasa asa minunatii,e retat luata de aici http://adamache-laura.blogspot.com/2009/02/crostoli.html insa au am facut mai groasa foaia

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca
  • 675 g faina
  • 5 vanilii
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • zahar pudra pt decor
  • ulei pt prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostoli:

Se amesteca bine faina cu frisca lichida ,vaniliile si coaja de lamaie.


Se framanta bine,dupa care se intinde foaie si se taie,eu insa m-am jucat putin pe foaie cu niste liniute,si au iesit foarte bine,zic eu


Se prajesc in ulei fierbinte pe ambele parti


Cand sant rumene se scot si se dau prin zahar pudra.


Usor ieftin si gutos


Ingredientele sant pt 2 portiI si jumatate,sa fie pt toate

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crostoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

nadina73 1

16.08.2010, 15:17

bunica te inseli stiam ca vi si ti-am oprit

Dorothea 1

06.09.2010, 13:41

Draga Nadina!

Am vrut sati zic, ca eri am incercat si eu!! Si eu nu credeam... dar ce pot zice. Jumatae, am mincat eri si astazi mai mininc acuma.
Ma gindem, sati zic... foarte foarte foarte bune Nr. 1*

nadina73 1

06.09.2010, 17:07

ma bucur dorothea nu e retat mea ,dar ma bucur ca ti-a placut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mousse au chocolat