Crêpes

de Andreea Caroline in Dulciuri, 28 Oct 2013 | 1257 vizualizari

 

Am ales sa le denumesc altfel decat clatite deoarece au alte ingrediente decat clasicele clatite .Gustul si consistenta difera...merita incercate :)

 

INGREDIENTE

  • 1 ou intreg
  • 2 galbenusuri
  • 125 gr faina
  • 125 ml frisca lichida
  • 125 ml lapte
  • 80 gr zahar
  • 40 gr unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crêpes:

Intr-un bol amestecam oul si cele doua galbenusuri.


Adaugam faina,friscalichida,laptele si zaharul.Amestecam totul bine.


Se adauga apoi untul la temperatura camerei. ( daca ati uitat sa scoateti untul din frigider din timp,e de ajuns sa il topiti intr-o tigaie si apoi sa il lasati sa se raceasca).


Punem o tigaie antiaderenta unsa cu ulei la foc potrivit.Luam din compozitie cu ajutorul unui polonic si turnam in tigaie.


Cand s-a copt pe o parte o intoarcem cu grija pe cealalta parte.Procedam astfel pana ce terminat intreaga compozitie.


Ungem mereu tigaia cu ulei inainte de a pune compozitia.


Eu am ales ca umplutura crema de ciocolata: am topit ciocolata cu gust de portocale impreuna cu frisca lichida.Am lasat sa se raceasca dupa care am folosit-o la crepes.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crêpes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Andreea Caroline 1

28.10.2013, 19:03

Lavinia 1

28.10.2013, 20:20

ce minunatii

Andreea Caroline 1

29.10.2013, 11:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu ricotta si mere caramelizate in sos de scortisoara