Crumb cake cu struguri

de lilik in Prajituri, 5 Sep 2012 | 2295 vizualizari

 

Ce poate fi mai placut intr-o dupa-amiaza linistita decat o prajitura cu blat pufos,fructe dupa plac si un crumble crocant,plus un ceai sau chiar un latte macchiato...ce ziceti???va surade ideea??mie da si asta am si facut ;)

 

INGREDIENTE

  • Pentru blatul pufos:
  • 100 gr unt moale
  • 80 gr zahar
  • 2 oua
  • 100 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura de rom
  • Pentru crumble:
  • 150 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 100 gr unt rece
  • 1 praf de sare
  • Pentru umplutura
  • struguri negrii dupa plac(sau orice alt fruct va pace).
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crumb cake cu struguri:

Spalam strugurii si desfacem fiecare boaba de pe ciorchine si daca este nevoie scoatem samburii, apoi ii lasam sa se usuce.


Punem ingredientele pt crumble intr-un vas si le mixam pana obtinem firimituri, apoi dam la rece.


Blatul pufos:


Mixam untul cu zaharul si praful de sare pana obtinem o crema,apoi adaugam pe rand ouale si romul.La sfarsit adaugam faina cernuta si praful de copt si amestecam pana obtinem un aluat omogen.


Punem compozitia intr-o tava(20X26) tapetata cu hartie de copt si deasupra punem strugurii,apoi acoperim cu firimiturile.


Dam la cuptorul incins la 180° timp de 30-35 de minute(pana se rumeneste frumos deasupra si blatul este copt).


Lasam sa se raceasca,apoi dam la frigider 1 ora dupa care servim presarat cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crumb cake cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mamaieelena 1

06.09.2012, 20:21

place

lilik 1

06.09.2012, 20:46

Poliana a fost intr-adevar buna..s-a papat imediat

lilik 1

06.09.2012, 20:46

Va multumesc tuturor si va servesc cu drag cu o bucatica virtual

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza si struguri