Crumble cu piersici

de Irina in Dulciuri, 8 Iun 2015 | 1766 vizualizari

 

Crumble in sus, crumble in jos, doar eu n-am facut niciodata asa ceva. Deci era cazul sa pun mana la treaba, nu credeti? Mai ales ca am cumparat si caise si piersici si niste cirese, deci am cu ce. :))

 

INGREDIENTE

  • 6 piersici
  • 250 g faina alba
  • 190 g zahar brun
  • 200 g unt
  • scortisoara
  • esenta de rom
  • fulgi de migdale
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crumble cu piersici:

Am incalzit cuptorul la 180 grade.


Piersicile decojite si curatate de sambure le-am taiat felii si le-am asezat intr-o tava unsa inainte cu putin unt.


Am presarat peste ele 2 linguri de zahar brun, scortisoara, esenta de rom si fulgi de migdale.


Untul, zaharul ramas si faina le-am mixat si am obtinut un aluat sfaramicios.


Aluatul l-am presarat faramite peste fructe, pana am acoperit bine tava, dupa care am dat la cuptor pentru 30 minute, pana aluatul s-a colorat usor in rumen auriu.



TIPS-URI

1

Se poate servi dupa ce se lasa putin la racit, cu o cupa de inghetata alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crumble cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

dantes 1

09.06.2015, 07:42

Bun!!!

Gicuta69 1

09.06.2015, 09:07

bun!

Valclaudia 1

11.06.2015, 20:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Crap la cuptor pe pat de cartofi
  • 30

    J

  • 31

    V

  • 01

    S

  • 02

    D

  • 03

    L

  • 04

    MA

  • 05

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crumble cu piersici, mure si pesmet