Crumble cu piersici

de Irina in Dulciuri, 8 Iun 2015 | 750 vizualizari

 

Crumble in sus, crumble in jos, doar eu n-am facut niciodata asa ceva. Deci era cazul sa pun mana la treaba, nu credeti? Mai ales ca am cumparat si caise si piersici si niste cirese, deci am cu ce. :))

 

INGREDIENTE

  • 6 piersici
  • 250 g faina alba
  • 190 g zahar brun
  • 200 g unt
  • scortisoara
  • esenta de rom
  • fulgi de migdale
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crumble cu piersici:

Am incalzit cuptorul la 180 grade.


Piersicile decojite si curatate de sambure le-am taiat felii si le-am asezat intr-o tava unsa inainte cu putin unt.


Am presarat peste ele 2 linguri de zahar brun, scortisoara, esenta de rom si fulgi de migdale.


Untul, zaharul ramas si faina le-am mixat si am obtinut un aluat sfaramicios.


Aluatul l-am presarat faramite peste fructe, pana am acoperit bine tava, dupa care am dat la cuptor pentru 30 minute, pana aluatul s-a colorat usor in rumen auriu.



 

TIPS-URI

1

Se poate servi dupa ce se lasa putin la racit, cu o cupa de inghetata alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crumble cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

dantes 1

09.06.2015, 07:42

Bun!!!

Gicuta69 1

09.06.2015, 09:07

bun!

Valclaudia 1

11.06.2015, 20:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crumble cu piersici, mure si pesmet