Crumble de piersici

de xana in Prajituri, 18 Aug 2013 | 5583 vizualizari

 

Au iesit 2 portii...2 portii pe care le-am mancat doar eu :D

 

INGREDIENTE

  • 2 piersici
  • 2 linguri de zahar
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingurita amidon
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de sare
  • Crumble:
  • 6 linguri fulgi de ovaz
  • 5 linguri zahar tos
  • 1 lingura zahar brun
  • 3 linguri pline margarina
  • scortisoara
  • un praf de sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crumble de piersici:

Ingredientele pentru crumble se pun intr-un bol si se amesteca bine cu degetele pana le omogenizam. 

Piersicile taiate felii se imbraca bine in zahar, amidon, vanilie, zeama de lamaie si praful de sare.

Asezam piersicile ca sa acopere fundul unei tavi si presuram deasupra preparatul anterior, cat mai uniform.

Dam la cuptor pentru cca 25 de minute, la 200ºC sau pana se rumeneste deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crumble de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

xana 1

19.08.2013, 22:54

S-ar traduce `firmituri`, e crusta care `imbraca` piersicile

MotanLaOale 1

20.08.2013, 09:46

xana 1

20.08.2013, 12:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu frisca si piersici