Crumble Panacris

de Panacris in Prajituri, 30 Aug 2012 | 2765 vizualizari

 

Toata lumea face crumble, principalii "vinovati" Ruxy, Dia, Lia. Lilik si multi alti Bucatarasi! In concluzie, trebuia sa incerc si eu. Dupa ce am studiat toate retetele, am creat si eu un crumble Panacris. Tot am facut, o, alta noua, achizitie, tava cu fund detasabil acoperita cu un strat de ceramica:D., care trebuia incercata. Multumesc Ruxy, Dia, Lia, Lilik si toti Bucatarasi ptr idei:-*

 

INGREDIENTE

  • prune 700 g,
  • mix de fructe tropical 300 g,
  • faina 250 g,
  • fulgi de ovaz maruntit 100 g,
  • zahar brun 100 g,
  • zahar tos 50 g.,
  • zahar vanilinat 2 plicuri,
  • esenta de portocale 1 fiola,
  • scortisoara 1 lingurita,
  • unt 150 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crumble Panacris:

Prunele se curata de samburi, se pun intr/o tava termorezistenta, se adauga fructele din compotul tropical mix cu putina zeama si esenta de porticale, presarandu/se scortisoara peste toate fructele. Fulgii de ovaz, multumesc Ruxy de pont, se dau prin masina de macinat cafea, ca sa se marunteasca, se amesteca cu faina, zaharul brun, zaharul vanilinat si untul moale la temperatura camerei. Se framamanta usor toate ingredientele, iar cand au luat forma de crumble, adica faramite, se aseaza peste fructe. Se introduce tava in cuptorul preincins, cca. 50 de minute la 180 grade. O nebunie e putin spus, nu credeam ca o sa- mi placa, dar e de nota 30 vorba lui Medi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crumble Panacris" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crumble cu prune