Crumble Panacris

de Panacris in Prajituri, 30 Aug 2012 | 1178 vizualizari

 

Toata lumea face crumble, principalii "vinovati" Ruxy, Dia, Lia. Lilik si multi alti Bucatarasi! In concluzie, trebuia sa incerc si eu. Dupa ce am studiat toate retetele, am creat si eu un crumble Panacris. Tot am facut, o, alta noua, achizitie, tava cu fund detasabil acoperita cu un strat de ceramica:D., care trebuia incercata. Multumesc Ruxy, Dia, Lia, Lilik si toti Bucatarasi ptr idei:-*

 

INGREDIENTE

  • prune 700 g,
  • mix de fructe tropical 300 g,
  • faina 250 g,
  • fulgi de ovaz maruntit 100 g,
  • zahar brun 100 g,
  • zahar tos 50 g.,
  • zahar vanilinat 2 plicuri,
  • esenta de portocale 1 fiola,
  • scortisoara 1 lingurita,
  • unt 150 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crumble Panacris:

Prunele se curata de samburi, se pun intr/o tava termorezistenta, se adauga fructele din compotul tropical mix cu putina zeama si esenta de porticale, presarandu/se scortisoara peste toate fructele. Fulgii de ovaz, multumesc Ruxy de pont, se dau prin masina de macinat cafea, ca sa se marunteasca, se amesteca cu faina, zaharul brun, zaharul vanilinat si untul moale la temperatura camerei. Se framamanta usor toate ingredientele, iar cand au luat forma de crumble, adica faramite, se aseaza peste fructe. Se introduce tava in cuptorul preincins, cca. 50 de minute la 180 grade. O nebunie e putin spus, nu credeam ca o sa- mi placa, dar e de nota 30 vorba lui Medi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crumble Panacris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Sim0na 1

31.08.2012, 11:49

iri_iri 1

31.08.2012, 19:08

place

elucubratiiculinare 1

01.09.2012, 16:29

fac si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu prune si crumble