Cuiburi Gouda

de epurasha2bb in Spaghete, 22 Iun 2010 | 3484 vizualizari

 

spaghetti cu sos de branza si ciuperci

 

INGREDIENTE

  • 1/2 plic Pesto ciuperci Kotanyi
  • -1/2 plic Pesto rosii si busuioc Kotanyi;
  • -200 g branza Gouda;
  • -2 graunti de usturoi;
  • -1 ceapa ;
  • -1 cub de unt;
  • -1 plic spaghetti;
  • -10 picioruse de ciuperci;
  • -o frunza de dafn;
  • -1/2 pahar vin alb;
  • -sare mare si piper de rasnita Kotanyi;
  • -1 morcov;
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuiburi Gouda:

1.Se fierbe o punga de spaghetti in apa clocotita (in care am oparit frunze de busuioc anterior pentru ca spaghetile sa obtina culoarea verde) si dupa 10 minute adaugam o lingura cu varf de sare mare si mai lasam 2 minute sa fiarba.Apoi le scurgem, le clatim cu apa rece si picuram ulei de masline extravirgin presat la rece in care am tinut (cateva ore macar ) un graunte de usturoi si un varf de crenguta de cimbru uscat sau rozmarin.


2.Se fierbe un ibricel cu apa in care oparim o frunza de dafin.

Se topeste un cub de unt in tigaie, se adauga ceapa taiata solzisori,usturoiul feliute, si fasii de ciuperci champignion (picioruse), se amesteca bine si se tin pana se inmoaie putin.Adaugam cate putin din apa in care am oparit frunza de dafin pentru a lungi sosul.Spre sfarsit adugam 1/2 pahar vin alb, condimente 1/2 plic sos pesto ciuperci Kotanyi si ultima data cubulete mici de branza Gouda.Mai rasnim putina sare si piper din rasnitele Kotanyi si e gata.


3.Servim pe un platou patratos asezand cuiburi rotunde de spaghetti verzui in 3 colturi, in mijloc sosul galbui cu branza Gouda.Se orneaza cu bucatele de rosii uscate si frunzulite de busuioc din plicul Pesto Kotanyi si stelute de morcov din loc in loc . Morcovul poate fi fiert sau crud insa daca e crud mai bine sa-l taiati foarte subtire.Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuiburi Gouda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ela 1

22.06.2010, 17:58

izulika 1

22.06.2010, 18:00

ce-as manca si eu...

Roxana 1

22.06.2010, 18:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

10388 puncte

lucy2002

5249 puncte

Rocsi

4792 puncte

Constelatialeu

4163 puncte

- Andreea -

3801 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba radauteana
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu gamberetti si dovlecei