Cum pastram tartufo?

de Bya Ralu in Conserve, 16 Aug 2015 | 4345 vizualizari

COMENTARII (26)

Bunica 1

16.08.2015, 17:06

E bine de știut! La cît este de scump nu mai ajungem să-l păstrăm

MotanLaOale 1

16.08.2015, 17:09

Bya Ralu 1

16.08.2015, 17:09

asta negru nu siu cat costa,eu l-am primit oricum cred ca e mai ieftin decat cel alb

Mutulica 1

16.08.2015, 18:03

Ooo, am avut eu o banuiala din poza.Nu stiam ca chestiile astea se pot conserva si nici nu am mancat.

Mutulica 1

16.08.2015, 18:05

Cred ca daca am avaea , ar face Ina poze dupa fiecare imbucatura.

Mutulica 1

16.08.2015, 18:05

grea e domne gramatica de la o anumita varsta.

Constelatialeu 1

16.08.2015, 18:13

Iote la ea,se da la delicatese........ma abtin sa zic cu ce seamana...

Ina 1

16.08.2015, 18:28

Eu l-as vinde, Costele! Am sta o saptamana la Sighisoara )))))))))

- Andreea - 1

16.08.2015, 18:29

Mie personal nu imi place...are o aroma mult prea puternica ... Noi l-am folosit la paste,orez si oua prajite .

Panacris 1

16.08.2015, 18:35

Gicuta 1

16.08.2015, 18:49

laura_n 1

16.08.2015, 18:58

cu ce se mananca "berculul" asta? )))

laura_n 1

16.08.2015, 18:59

Costel ))))) muaaah, ca simpatic ai mai fost! ))

Catalina L 1

16.08.2015, 19:56

mama mia ce retete ne vei face.....

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:49

costele ))

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:49

ina probabil si mai mult )

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:49

andreea mie imi place

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:49

cristina

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:50

gicuta

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:50

laura cu oua,cu risotto,carne,paste cu de toate )

Bya Ralu 1

16.08.2015, 20:50

fac fac catalina,deja am 2 dar mi-e lene sa le pun )

mihaelar63 1

17.08.2015, 22:49

Deci urmeaza retete cu trufe

Bya Ralu 1

19.08.2015, 00:38

Pai da )

roxana_simona 1

20.08.2015, 21:04

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei copt pentru iarna