Cum se face sucul de rosii pentru iarna

de ionix in Bulion, 27 Oct 2009 | 10863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 kg rosii prunisoare cat mai coapte 
  • cca 400 ml ulei
  • sare pentru muraturi dupa gust
  • 2-3 linguri cu miere, doar daca este nevoie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se face sucul de rosii pentru iarna:

Cum se face sucul de rosii. Se spala bine rosiile si se taie in 4. Se dau pe masina speciala pt suc de rosii sau pe masina de tocat, adaugand separatorul pentru rosii. Intr-un ceaun mare sau o oala mare se pun 250 ml ulei apoi se pune sucul de rosii. Peste sucul de rosii se toarna restul de ulei. Se lasa la fiert o ora si apoi se pun 2 linguri mari cu varf cu sare. Din cand in cand trebuie amestecat cu o lingura de lemn. Se lasa la fiert pana se leaga bine. Inainte sa stingi focul gusta sa vezi daca are suficienta sare sau daca e prea acru. daca e prea acru se adauga miere. Se lasa sa fiarba bine pana cand au scazut cam la jumatate. Eu le-am fiert cam 5 ore.


Se toarna fierbinte in sticle, se pun dopurile pe sticle si se acopera cu niste prosoape pentru a se raci. Cand s-au racit se baga in camara.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se face sucul de rosii pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornulete fragede
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bulion preparat in casa