Cupcakes cu capsuni

de Criss in Prajituri, 17 Iun 2015 | 1819 vizualizari

 

Cu ultimele capsuni am facut niste dragalase cupcakes, pentru ca imi place aspectul acestor prajituri,dar nu ma multumeste intru totul baza acestor cupcakes. As vrea ceva cu o textura umeda dar sa ramana moi. Acestea daca stau doua zile in frigider, se intaresc si devin usor uscate.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente cupcakes:
  • 3 oua
  • 100 g unt moale
  • 100 g zahar pudra
  • 60 ml lapte
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • cateva capsuni taiate in sferturi
  • Crema:
  • 200 g branza de vaci
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 cescuta capsuni
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes cu capsuni:

Se pun toate ingredientele intr-un bol si se bat cu mixerul pana rezulta un amestec cremos. Se repartizeaza amestecul acesta in forme de briose in care am pus in prealabil cosulete de hartie, deasupra se pun bucatile de capsuni si se coc 25 minute in cuptorul preincalzit .


Crema de branza se mixeaza cu zaharul pudra. Se adauga capsunile pe care in prealabil le-am zdrobit cu furculita si se mixeaza in continuare. Se adauga frisca batuta. Se omogenizeaza crema, apoi se pune intr-un posh si se orneaza cupcakes-urile.

Se decoreaza cu jumatati de capsuni si cu fulgi de ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Criss 1

18.06.2015, 07:41

mirela0911 1

18.06.2015, 14:21

Delicioase!

Criss 1

18.06.2015, 21:01

Multumesc pentru aprecieri.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu ciuperci pleurotus si smantana

de RODIMUR 5

ieri la 21:28

Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui

de Ksenya 4

ieri la 17:15

Sandvis ovo-lacto-vegetarian

de RODIMUR 5

ieri la 15:42

Desert tort cu afine

de anca_rm 6

ieri la 14:49

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de castane