Cupcakes cu capsuni

de Criss in Prajituri, 17 Iun 2015 | 5198 vizualizari

 

Cu ultimele capsuni am facut niste dragalase cupcakes, pentru ca imi place aspectul acestor prajituri,dar nu ma multumeste intru totul baza acestor cupcakes. As vrea ceva cu o textura umeda dar sa ramana moi. Acestea daca stau doua zile in frigider, se intaresc si devin usor uscate.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente cupcakes:
  • 3 oua
  • 100 g unt moale
  • 100 g zahar pudra
  • 60 ml lapte
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • cateva capsuni taiate in sferturi
  • Crema:
  • 200 g branza de vaci
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 cescuta capsuni
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes cu capsuni:

Se pun toate ingredientele intr-un bol si se bat cu mixerul pana rezulta un amestec cremos. Se repartizeaza amestecul acesta in forme de briose in care am pus in prealabil cosulete de hartie, deasupra se pun bucatile de capsuni si se coc 25 minute in cuptorul preincalzit .

Crema de branza se mixeaza cu zaharul pudra. Se adauga capsunile pe care in prealabil le-am zdrobit cu furculita si se mixeaza in continuare. Se adauga frisca batuta. Se omogenizeaza crema, apoi se pune intr-un posh si se orneaza cupcakes-urile.
Se decoreaza cu jumatati de capsuni si cu fulgi de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu crema din nuca de cocos