Cupcakes cu dovleac

de ionela2682 in Prajituri, 4 Apr 2013 | 3640 vizualizari

 

Daca tot aveam dovleac in congelator si a ramas putin dupa ce am facut o placinta am pus in aplicare aceste mici prajiturele...yammyy...yammyyy

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cani făină
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita nucsoara
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/2 ceasca ulei/unt la temperatura camerei
  • 1 cană de zahăr alb granulat
  • 2 oua mari
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 1 cana dovleac ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes cu dovleac:

Intr-un castron se cerne faina impreuna, praf de copt, bicarbonatul de sodiu, condimentele scortisoara , nucsoara ,vanilia , zaharul vanilat, și sare.

In castron se bate uleiul/untul și zahărul până când devine pufos. Adăugați ouăle, se bate bine după fiecare adăugare. Cu mixerul la viteza mica, adaugati amestecul de făină cu condimente si dovleacul,se mixeaza pana la omogenizare

Se umplu cupele brioșă în mod uniform cu ajutorul a două linguri și se dau la cuptor pentru aproximativ 18 - 20 de minute, sau până ce trece testul scobitorii. Se lasa sa se raceasca .Optional decoram cu frisca

Sursa

TIPS-URI

1

-pentru a obtine culoarea aceea minunata folositi dovleac copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Merisor 1

04.04.2013, 18:22

ce pufosenie!

Rocsi 1

04.04.2013, 20:31

RuxyRux 1

05.04.2013, 22:20

Imi place combinatia!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu tarate, alune de padure si nuci (de post)