Cupcakes cu dovleac

de ionela2682 in Prajituri, 4 Apr 2013 | 1155 vizualizari

 

Daca tot aveam dovleac in congelator si a ramas putin dupa ce am facut o placinta am pus in aplicare aceste mici prajiturele...yammyy...yammyyy

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cani făină
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita nucsoara
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/2 ceasca ulei/unt la temperatura camerei
  • 1 cană de zahăr alb granulat
  • 2 oua mari
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 1 cana dovleac ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes cu dovleac:

Intr-un castron se cerne faina impreuna, praf de copt, bicarbonatul de sodiu, condimentele scortisoara , nucsoara ,vanilia , zaharul vanilat, și sare.



In castron se bate uleiul/untul și zahărul până când devine pufos. Adăugați ouăle, se bate bine după fiecare adăugare. Cu mixerul la viteza mica, adaugati amestecul de făină cu condimente si dovleacul,se mixeaza pana la omogenizare


Se umplu cupele brioșă în mod uniform cu ajutorul a două linguri și se dau la cuptor pentru aproximativ 18 - 20 de minute, sau până ce trece testul scobitorii. Se lasa sa se raceasca .Optional decoram cu frisca


Sursa

 

TIPS-URI

1

-pentru a obtine culoarea aceea minunata folositi dovleac copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

merisor 1

04.04.2013, 18:22

ce pufosenie!

Rocsi 1

04.04.2013, 20:31

RuxyRux 1

05.04.2013, 22:20

Imi place combinatia!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rame cu untura