Cupcakes cu sfecla si rodie

de mimmi in Prajituri, 15 Feb 2012 | 1500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 10 muffins
  • 100 g faina alba,
  • 150 g zahar,
  • 1ou,
  • 1 lingurita praf de copt,
  • un praf de sare,
  • 1 lingurita scortisoara,
  • 170 g piure de sfecla,
  • 2 linguri ulei,
  • Pentru crema
  • sucul de la 1 rodie (150 ml ),
  • 150 ml apa,
  • 3-4 linguri zahar,
  • 40 g amidon alimentar,
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes cu sfecla si rodie:

Mixam oul cu zaharul,adaugam uleiul,un praf de sare,scortisoara si mixam inca un minut. Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam peste ou,mixand pana devine o compozitie omogena. Acum adaugam piureul de sfecla(curatam o sfecla rosie,o taiem cubulete si o punem la fiert pentru cca 30 de minute,sau pana se inmoaie),amestecam cu dosul unei linguri de lemn. Turnam compozitia in forme de muffins si le dam la cuptor pentru cca 30 de minute. Intre timp pregatim crema: Punem 150 ml apa cu 3-4 linguri de zahar dupa gust. Intr-un pahar amestecam sucul de rodie cu amidonul,cand s-a topit zaharul,adaugam amestecul de amidon si amestecam pana se ingroasa. O lasam la racit dupa care ornam cu aceasta crema muffins-urile Decoratiunile le-am facut din ciocolata topita

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes cu sfecla si rodie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

gaby_gabytza 1

16.02.2012, 09:08

wow superrr

Rocsi 1

16.02.2012, 10:50

frumoase foc!!!

mimmi 1

16.02.2012, 12:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fine cu nuci