Cupcakes Tiramisu

de deyutzky in Prajituri, 1 Feb 2014 | 1403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru 12 bucati:
  • 125 g unt la temperatura camerei
  • 125 g zahar
  • 2 oua
  • 125 g faina
  • 1 praf de copt
  • 5 linguri de lapte
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • Sirop:
  • aprox 300 ml cafea pregatita indulcita
  • Crema:
  • 200 gr mascarpone
  • 4-5 linguri zahar pudra sau dupa gust
  • 200 ml frisca lichida
  • 1/2 plic intaritor pentru frisca
  • cacao pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes Tiramisu:

Intr-un bol se mixeaza untul cu zaharul pana cand compozitia devine pufoasa.


Se adauga treptat ouale si faina (amestecata cu praful de copt) pana cand se termina cantitatea de faina.


Adaugam laptele si esenta de vanilie si mixam pana la omogenizare.


Punem hartiutele de briose in adanciturile tavii si umplem pe 3/4 fiecare hartie cu compozitia obtinuta.


Dam tava la cuptorul preincalzit pentru aprox 20-25 de minute pana cand se rumenesc si trec testul cu scobitoarea. Focul cuptorului va fi mic-meciu.


Dupa ce sunt gata se scot din tava si se lasa la racit, apoi se insiropeaza cu cafeaua pregatita.


Crema:


Frisca se mixeaza impreuna cu intaritorul timp de cateva minute pana cand se intareste bine.


Mascarponele se amesteca cu zaharul pudra, iar apoi se incorporeaza in frisca.


Se orneaza cupcakes-urile cu crema obtinuta si se pudreaza cu cacao.


Se pastreaza la loc rece.






 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

MIUTA 1

02.02.2014, 17:21

La favorite,va fi urmatorul desert in familia mea!
Super arata

simsim82 1

25.02.2014, 14:08

imi plac mult! eu sunt fan cupcakes si m-ai convins, cu siguranta voi incerca reteta!

Giana 1

22.05.2014, 10:21

Preferatele mele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Panettone cu crema de branza si fruct kaki