Cupcakes Tiramisu

de deyutzky in Prajituri, 1 Feb 2014 | 1379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru 12 bucati:
  • 125 g unt la temperatura camerei
  • 125 g zahar
  • 2 oua
  • 125 g faina
  • 1 praf de copt
  • 5 linguri de lapte
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • Sirop:
  • aprox 300 ml cafea pregatita indulcita
  • Crema:
  • 200 gr mascarpone
  • 4-5 linguri zahar pudra sau dupa gust
  • 200 ml frisca lichida
  • 1/2 plic intaritor pentru frisca
  • cacao pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes Tiramisu:

Intr-un bol se mixeaza untul cu zaharul pana cand compozitia devine pufoasa.


Se adauga treptat ouale si faina (amestecata cu praful de copt) pana cand se termina cantitatea de faina.


Adaugam laptele si esenta de vanilie si mixam pana la omogenizare.


Punem hartiutele de briose in adanciturile tavii si umplem pe 3/4 fiecare hartie cu compozitia obtinuta.


Dam tava la cuptorul preincalzit pentru aprox 20-25 de minute pana cand se rumenesc si trec testul cu scobitoarea. Focul cuptorului va fi mic-meciu.


Dupa ce sunt gata se scot din tava si se lasa la racit, apoi se insiropeaza cu cafeaua pregatita.


Crema:


Frisca se mixeaza impreuna cu intaritorul timp de cateva minute pana cand se intareste bine.


Mascarponele se amesteca cu zaharul pudra, iar apoi se incorporeaza in frisca.


Se orneaza cupcakes-urile cu crema obtinuta si se pudreaza cu cacao.


Se pastreaza la loc rece.






 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

MIUTA 1

02.02.2014, 17:21

La favorite,va fi urmatorul desert in familia mea!
Super arata

simsim82 1

25.02.2014, 14:08

imi plac mult! eu sunt fan cupcakes si m-ai convins, cu siguranta voi incerca reteta!

Giana 1

22.05.2014, 10:21

Preferatele mele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
3 ani minunati de bucataras.ro - Briose in doua culori