Tarta cu ananas si ciocolata de post

de CookieMonster in Prajituri, 19 Mar 2013 | 1544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente tarta:
  • o cutie de ananas felii
  • foi de napolitana
  • 100 g capsuni
  • 100 g visine
  • Ciocolata de post:
  • 2 avocado coapte bine
  • cacao
  • esenta de vanilie
  • zahar vanilat sau zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ananas si ciocolata de post:

Prima data preparam ciocolata astfel:


1. se curata fructele si se scot samburii


2. se pun in blender impreuna cu cacao, zaharul si esenta de vanilie dupa gust.*


Tarta se prepara astfel:


1. taiem foaia de napolitana in forma rotunda 12 bucati de aceeasi circumferinta cu ananasul


2. se aseaza la baza foaia de napolitana apoi o felie de ananas, ciocolata de post, napolitana, ananas, ciocolata si napolitana


3. se decoreaza cu capsuni si visine iar baza se insiropeaza cu zeama de la ananas


4. se lasa la frigider 1 ora


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ananas si ciocolata de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

CookieMonster 1

09.05.2013, 21:52

Multumesc mult Dya

Ligia Bxl 1

14.11.2013, 13:59

Krystyan Trendy 1

05.01.2014, 01:31

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cea mai buna negresa de post