Cupe de capsuni cu mascarpone

de Dnelutza in Dulciuri, 22 Feb 2010 | 2800 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g de capsuni
  • 250 g mascarpone
  • 50 g brinza philadelphia
  • 70 g zahar pudra
  • 1 lingura zahar tos
  • 1 lingurita zeama lamiie
  • fulgi de ciocolata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupe de capsuni cu mascarpone:

Spalam capsunile, le curatam de codite iar 300 g le taiem feliute/bucatele, depinde de paharele/cupele in care le vom aseza.



Mascarponele, brinza si zaharul pudra le punem in robot si cu viteza cea mai mare le zbatem bine, timp de citeva minute. Din restul de capsuni (150 g), lingura de zahar tos si zeama de lamiie, facem cu mixerul un piure. Rasturnam piureul de capsuni peste capsunile taiate feliute si le amestecam usurel.



Asezam capsunile in cupe (sugerez ca, cupele sa fie micute), dupa care cu siringa pentru dulciuri, punem crema de mascarpone peste capsuni si bagam cupele in frigider.



Cind dorim sa servim, ornam cu fulgi de ciocolata.

 

TIPS-URI

1

in locul fulgilor de ciocolata, putem pune alune sau nuci prajite si caramelate, doar in momentul cind le servim

Daca ti-a placut reteta noastra "Cupe de capsuni cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Dnelutza 1

23.02.2010, 09:48

Acum lamureste-ma ce si cum, ca sint in ceata totala

elena1988 1

10.03.2011, 17:48

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 14:54

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tort cu caramel si ciocolata