Cupola de zahar

de Dea_Dea in Dulciuri, 26 Apr 2014 | 2429 vizualizari

 

Cheveux d'ange! reteta este preluata de la Nicolai Tand

 

INGREDIENTE

  • 100 gr zahar
  • 20 ml apa
  • ulei pentru uns
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupola de zahar:

Zaharul se amesteca cu apa si se carmelizeaza la foc mic. Trebuie sa fiti atenti sa nu il ardeti caci devine amar.


Se unge polonicul cu ulei si apoi cu lingura luam zahar si facem ce modele dorim,pe polonic.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupola de zahar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

26.04.2014, 20:34

Alina din cate stiu polonicul se unge cu ulei.

Dea_Dea 1

27.04.2014, 17:27

Da asa este , am scris ca polonicul se unge cu ulei

laura_n 1

27.04.2014, 17:47

foarte misto!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piersicute
  • 03

    L

  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de zahar ars si crantz