Curcan alla cacciatora

de lilik in Curcan, 17 Apr 2011 | 4025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne de curcan taiata bucati(pulpa)
  • 1-2 morcovi
  • 2 tulpini de telina
  • 1 ceapa verde
  • 250 gr pelati Cirio
  • 1/2 pahar cu vin rosu
  • 5-6 ciuperci champignon
  • sare,piper,oregano(dupa gust)
  • 1-2 pahare cu apa
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan alla cacciatora:

Punem bucatile de carne la rumenit pe toate partile apoi adaugam ceapa,telina si morcovul tocate si le innabusim circa 10 minute apoi stingem cu vinul.

Cand s-a evaporat adaugam rosiile maruntite si 1 pahar cu apa,acoperim si lasam la foc mic 30 de minute(amestecam din cand in cand) apoi punem ciupercile taiate feliute,sare,piper,oregano  si inca un pahar cu apa daca e necesar.

Punem capacul si lasam sa fiarba pana sunt gata ciupercile.

Servim cald cu patrunjel verde deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan alla cacciatora" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de rosii cu ardei copt si carne de curcan