Curcan cu mazare si cartofi

de La Ancuta in Curcan, 8 Mai 2011 | 2045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan dezosata
  • 6 cartofi
  • 1 cutie mica de mazare
  • 1 ceapa verde
  • 1 ardei
  • 2 linguri bulion
  • 1 frunza dafin
  • 2 linguri ulei de masline
  • cimbru
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu mazare si cartofi:

Spalam carnea si o taiem bucati potrivite si condimentam cu sare si piper. Incingem uleiul si punem carnea in ulei pana isi schimba culoarea.


Adaugam apoi ceapa taiata rondele si amestecam putin pana se inmoaie.

Adaugam si ardeiul taiat cubulete si acoperim cu apa. Lasam sa fiarba 15-20 de minute.


Intre timp curatam cartofii si ii taiem cuburi. Adaugam cartofii in oala impreuna cu frunza de dafin.

Cand aproape au fiert cartofii adaugam bulionul si cimbrul si lasam sa dea cateva clocote.


Scurgem mazarea si o adaugam in oala. Mai lasam sa dea 2 clocote apoi stingem focul.


Servim calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan cu mazare si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

ionela2682 1

13.05.2011, 11:32

La Ancuta 1

13.05.2011, 13:39

Multumesc Ionela

Panacris 1

26.08.2014, 14:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu legume in vas roman