Curcubeu urias - pastrav

de mihaelar63 in Pastrav, 28 Iun 2010 | 4273 vizualizari

 

am primit un ,, transport special '' de la o pastravarie de prin Harghita un pastrav curcubeu urias , nu stiu cat o fi cantarit , dar spre comparatie am pus mana pe langa el !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pastrav mare
  • 1 ceapa
  • 2 lamai
  • 2 rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper ulei masline
  • pasta ,, harissa''[ ardei iute + usturoi ]
  • salata verde 
  • otet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcubeu urias - pastrav:

1. pastravul se  curata de intestinese increasta pe ambele partila distanta de un deget  , se spala cu apa si otet , se condimenteaza cu sare si piper.+ ulei de masline .

2.  se umple pastravul cu ceapa , taiata cubulete , rosii si o lamaie taiate felii + patrunjelul verde tocat .

3. se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor aprox. 30 min .

4. se serveste cald , decorat cu salata verde , felii de lamaie si pasta ,, harissa''[ardei iute cu usturoi ]

 

TIPS-URI

1

pastravul se spala cu apa si otet si se sterge cu un servet pentru a nu mai fi alunecos .

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcubeu urias - pastrav" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Curcubeu urias - pastrav-0
Curcubeu urias - pastrav-1
Curcubeu urias - pastrav-2
Curcubeu urias - pastrav-3

COMENTARII (16)

nadina73

nadina73 1

29.06.2010, 02:06

asta da mihaela super bun a fost cu siguranta 5 furcu mari si late

nadina73

nadina73 1

29.06.2010, 12:12

mihaelar63

mihaelar63 1

29.06.2010, 16:09

intr-adevar este pentru toata lumea si nu trebuie sa stati la usa va primesc fara numere de ordine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!