am primit un ,, transport special '' de la o pastravarie de prin Harghita un pastrav curcubeu urias , nu stiu cat o fi cantarit , dar spre comparatie am pus mana pe langa el !!!
1. pastravul se curata de intestinese increasta pe ambele partila distanta de un deget , se spala cu apa si otet , se condimenteaza cu sare si piper.+ ulei de masline .
2. se umple pastravul cu ceapa , taiata cubulete , rosii si o lamaie taiate felii + patrunjelul verde tocat .
3. se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor aprox. 30 min .
4. se serveste cald , decorat cu salata verde , felii de lamaie si pasta ,, harissa''[ardei iute cu usturoi ]
1
pastravul se spala cu apa si otet si se sterge cu un servet pentru a nu mai fi alunecos .
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro