Curcubeu urias - pastrav

de mihaelar63 in Pastrav, 28 Iun 2010 | 5262 vizualizari

 

am primit un ,, transport special '' de la o pastravarie de prin Harghita un pastrav curcubeu urias , nu stiu cat o fi cantarit , dar spre comparatie am pus mana pe langa el !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pastrav mare
  • 1 ceapa
  • 2 lamai
  • 2 rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper ulei masline
  • pasta ,, harissa''[ ardei iute + usturoi ]
  • salata verde 
  • otet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcubeu urias - pastrav:

1. pastravul se curata de intestinese increasta pe ambele partila distanta de un deget , se spala cu apa si otet , se condimenteaza cu sare si piper.+ ulei de masline .


2. se umple pastravul cu ceapa , taiata cubulete , rosii si o lamaie taiate felii + patrunjelul verde tocat .


3. se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor aprox. 30 min .


4. se serveste cald , decorat cu salata verde , felii de lamaie si pasta ,, harissa''[ardei iute cu usturoi ]

 

TIPS-URI

1

pastravul se spala cu apa si otet si se sterge cu un servet pentru a nu mai fi alunecos .

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcubeu urias - pastrav" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

nadina73 1

29.06.2010, 02:06

asta da mihaela super bun a fost cu siguranta 5 furcu mari si late

nadina73 1

29.06.2010, 12:12

mihaelar63 1

29.06.2010, 16:09

intr-adevar este pentru toata lumea si nu trebuie sa stati la usa va primesc fara numere de ordine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor in vin alb cu garnitura de legume