Curcubeu urias - pastrav

de mihaelar63 in Pastrav, 28 Iun 2010 | 4454 vizualizari

 

am primit un ,, transport special '' de la o pastravarie de prin Harghita un pastrav curcubeu urias , nu stiu cat o fi cantarit , dar spre comparatie am pus mana pe langa el !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pastrav mare
  • 1 ceapa
  • 2 lamai
  • 2 rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper ulei masline
  • pasta ,, harissa''[ ardei iute + usturoi ]
  • salata verde 
  • otet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcubeu urias - pastrav:

1. pastravul se curata de intestinese increasta pe ambele partila distanta de un deget , se spala cu apa si otet , se condimenteaza cu sare si piper.+ ulei de masline .


2. se umple pastravul cu ceapa , taiata cubulete , rosii si o lamaie taiate felii + patrunjelul verde tocat .


3. se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor aprox. 30 min .


4. se serveste cald , decorat cu salata verde , felii de lamaie si pasta ,, harissa''[ardei iute cu usturoi ]

 

TIPS-URI

1

pastravul se spala cu apa si otet si se sterge cu un servet pentru a nu mai fi alunecos .

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcubeu urias - pastrav" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

nadina73 1

29.06.2010, 02:06

asta da mihaela super bun a fost cu siguranta 5 furcu mari si late

nadina73 1

29.06.2010, 12:12

mihaelar63 1

29.06.2010, 16:09

intr-adevar este pentru toata lumea si nu trebuie sa stati la usa va primesc fara numere de ordine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor