Cus-cus cu cartofi si ciuperci

de nadina73 in Mancaruri de post, 26 Mai 2010 | 5408 vizualizari

 

e tot de post si foarte gustos,chiar daca e fara carne

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 ardei rosu
  • 300 g ciuperci champinion
  • 200 g cus-cus
  • 4 linguri sos de soia
  • sare
  • piper
  •  delikat  1lingurita
  • ulei de masline 4-5 linguri
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu cartofi si ciuperci:

Se curata ceapa se toaca si se caleste in ulei se pune si sosul de soia apoi,ardeiul taiat sau tocat,se pun cartofi taiati cubulete si ciupercile taiate,tocate cum va place,sare ,piper si putin delikat sau vegeta(de obicei la cele de post mai pun pt gust ,ma refer la delikat)se pune apa si se lasa sa fiarba bine toata impreuna

La final se pune patrunjel verde tocat si cus-cusu (am uitat se completeaza cu apa bine inainte ,cus cusul trage apa bine in el)

Se serveste cu muratura sau simplu

Sotul si-a pus si pasta de tomate a zis ca e mai gustos

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu cartofi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mena29 1

26.05.2010, 21:43

si mie-mi plac mancarurile de post si e o idee buna

nadina73 1

26.05.2010, 22:53

e si foarte buna mena ,inventata asa la moment dar e super bunasi acuma i dau drpatat la sotu ca el si-a pus si pasta de tomate si sa sti ca auma am gustat si eu si e chiar super buna

mariac 1

31.05.2010, 22:40

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de ghebe