Cus-cus cu sofran, curry si piept de pui

de vero_closca in Paste, 28 Iun 2010 | 6923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g cus-cus
  • 3 linguri ulei de masline
  • cateva fire de sofran
  • 1 lingurita curry
  • 750 ml supa de pui sau legume
  • 1 piept de pui
  • o mana de frunze de spanac
  • 4 rosii
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu sofran, curry si piept de pui:

Pieptul de pui si spanacul se spala si se usuca cu un servet. Pieptul de pui se taie in 4 si se pune la calit in 1 lingura ulei de masline. Cand este rumenit pe toate partile se adauga frunzele intregi de spanac,rosiile taiate felii,sare si piper si se lasa sa se patrunda bine.


Intr-o alta craticioara se incalzeste restul de ulei,se adauga cus-cus-ul si se caleste putin apoi se stinge cu supa de pui. Cand incepe sa fiarba de adauga sofranul, curry-ul, sare si piper dupa gust si se mai tine pe foc cam 5-7 minute. Se acopera cu un capac si se lasa 15 minute sa se umfle.


Se serveste cus-cus-ul cu pui si sos de legume.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu sofran, curry si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

29.06.2010, 23:27

,, lesinez'' , ce bunatate ai preparat

vero_closca 1

30.06.2010, 16:18

multumesc,mihaela!

Laly 1

01.07.2010, 16:27

Nu am mancat niciodata.Cred ca este tare bun.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu bacon si piept de pui