Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pieptul de pui si spanacul se spala si se usuca cu un servet. Pieptul de pui se taie in 4 si se pune la calit in 1 lingura ulei de masline. Cand este rumenit pe toate partile se adauga frunzele intregi de spanac,rosiile taiate felii,sare si piper si se lasa sa se patrunda bine.
Intr-o alta craticioara se incalzeste restul de ulei,se adauga cus-cus-ul si se caleste putin apoi se stinge cu supa de pui. Cand incepe sa fiarba de adauga sofranul, curry-ul, sare si piper dupa gust si se mai tine pe foc cam 5-7 minute. Se acopera cu un capac si se lasa 15 minute sa se umfle.
Se serveste cus-cus-ul cu pui si sos de legume.
Pofta mare!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult