Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
initial am vrut sa tin si eu post vineri, asa ca am facut acest cus - cus cu legume, si dupa ce am terminat eu de mancat mi-am dat seama ca, cus-cusul asta are ou :d :)))
Punem legumele la fiert in apa cu sare.
Intre timp intr-o tigaie prajim cus-cusul.
Punem cele 2 linguri de ulei, apoi adaugam cus - cus-ul, il lasam sa se prajeasca usor, nu trebuie prajit prea mult, dupa care adaugam apa fierbinte in care au fiert legumele atat cat sa-l acopere si-l lasam pana fierbe si el, daca mai este nevoie completam cu apa.
Cand a fiert punem si legumele peste el si mai fierbem cateva minute impreuna.
Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult