Cus - cus si amestec mexican

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2011 | 12353 vizualizari

 

initial am vrut sa tin si eu post vineri, asa ca am facut acest cus - cus cu legume, si dupa ce am terminat eu de mancat mi-am dat seama ca, cus-cusul asta are ou :d :)))

 

INGREDIENTE

  • o punga cus cus
  • o punga amestec mexican
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus - cus si amestec mexican:

Punem legumele la fiert in apa cu sare.

Intre timp intr-o tigaie prajim cus-cusul.

Punem cele 2 linguri de ulei, apoi adaugam cus - cus-ul, il lasam sa se prajeasca usor, nu trebuie prajit prea mult, dupa care adaugam apa fierbinte in care au fiert legumele atat cat sa-l acopere si-l lasam pana fierbe si el, daca mai este nevoie completam cu apa.

Cand a fiert punem si legumele peste el si mai fierbem cateva minute impreuna.

Condimentam cu sare si piper dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus - cus si amestec mexican" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

divainbucatarie 1

14.03.2011, 09:26

DIANA B 1

14.03.2011, 10:44

Ai postit pana-n pod ... bine c-ai zis ca are ou , ca ma batea si pe mine gandu' la ceva ...

Sylvia 1

14.03.2011, 21:58

Tare bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bruschetta caprese